Mikado

Mikadometoden hjälper dig att hitta och visualisera problem och åtgärder för att ta en produkt/tjänst i en önskad ny riktning.

Mikadometoden gör att du och dina kollegor kan samarbeta för att genomföra förändringarna på så kort kalendertid som möjligt. Arbetssättet hanterar komplexa problem, men baserar sig på enkla regler som är lätta att förstå. Metoden kräver inga extra verktyg eller material utöver penna och papper.

Mikadometoden är ett sätt att strukturera stora förändringar av en produkt/tjänst, i syfte att snabbt komma igång med utvecklingen och inte känna att arbetet är övermäktigt.

Ytterligare information om mikado

Än så länge finns det ingen samlad officiell information på svenska om mikadometoden, som beskriver metoden utifrån ett generellt perspektiv. Den mesta informationen om mikadometoden som finns tillgänglig på svenska beskriver förändring och vidareutveckling av digitala produkter/tjänster. För som många andra moderna arbetssätt och förhållningssätt kommer de från just mjukvaruvärlden som främst skapar digitala produkter/tjänster.

När vi finner information om mikadometoden, för generell tillämpning av metoden, återkommer vi och kompletterar. Till dess kan du sökta på www.google.se/#q=mikadometoden eller www.google.se/#q=mikado+method för att förkovra dig i mikado.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *